clue

Η πιθανή εντεκάδα για το 3 στα 3 επί της Πάφου

Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται απόψε την Πάφο , στον αγώνα με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των Play – Off του πρωταθλήματος. Μοναδικός στόχος για την ομάδα μας είναι το τρίποντο, ώστε να αύξησει την διαφορά από την ΑΕΚ στο +9.

Ο Χένινγκ Μπεργκ που μετρά επιστροφές αλλά και απουσίες καλείται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα για να έρθει το τρίποντο.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Κυριακίδης. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μπαλκόβετς, ενώ δεξιά η λογική λέει πως θα επανέλθει ο Μασούρας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κουλιμπαλί και Παναγιώτου.
Στον άξονα θεωρούνται δεδομένοι οι Παναγιώτης Ανδρέου και Άιτινγκ. Ο Τάνκοβιτς θα αγωνιστεί μπροστά τους.
Στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν οι Εβάντρο (δεξιά) και Σεμέδο (αριστερά). Στην κορυφή ο Ράιαν Μαε.

Πιθανή εντεκάδα: Κυριακίδης, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί Μασούρας, Μπάλκοβετς, Αίτινγκ, Ανδρέου,Εβάντρο, Σεμέδο, Μαε


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Ευρωπαϊκό παλμαρέ του Ντιονί και η Καϊράτ...
Τέλος οι κληρώσεις – Τώρα μόνο η Καϊράτ...
Πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Βρυωνίδη για...
Μπεργκ:”To ρεκόρ δεν είναι το πιο σημαντικό –...