ΟΜΟΝΟΙΑ Κ-14: Στις 19 Απριλίου διεκδικεί το πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΛ

ΑΕΛ Λεμεσού και OMONOIA θα αναμετρηθούν στον τελικό για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-14 περιόδου 2025 – 2026.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Απριλίου στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου και θα αρχίσει στις 11:00πμ. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισόπαλος, τότε οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος ομάδα του τελικού θα είναι η ΑΕΛ.

Στο φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-14 έλαβαν μέρος 22 συνολικά ομάδες που αγωνίστηκαν σε δύο ομίλους σε δύο γύρους.

Η OMONOIA τερμάτισε πρώτη στον όμιλο Λευκωσίας – Λάρνακας – Αμμοχώστυ με απολογισμό 57 βαθμούς από 19 νίκες και 1 ήττα.

Η ΑΕΛ τερμάτισε πρώτη στον όμιλο Λεμεσού – Πάφου με απολογισμό 45 βαθμούς από 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.


ΣΧΕΤΙΚΑ

🇨🇾Φιλική ήττα της Εθνικής Νεανίδων Κ-19 από το...
Κ17: Τα στιγμιότυπα της νίκης απέναντι στην Αραδίππου...
☘️⚽ Ακαδημία: Τα ματς των ομάδων μας αυτό...
Οι πόρτα άνοιξε…Πλέον είναι στο χέρι τους!