Δύο προπονήσεις ακόμα πριν την μεγάλη μέρα…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία της έχοντας μπροστά της δύο προπονήσεις πριν την ιστορική μέρα όπου με νίκη απέναντι στον Άρη για την 6η αγωνιστική των Play – Off κατακτά και μαθηματικά το 22ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την δουλειά με συγκέντρωση καθώς γνωρίζουν πως τα πάντα θα κριθούν μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Δεδομένα εκτός θα από το παιχνίδι του Σαββάτου θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Ανδρέου, ο οποίος σύμφωνα με την ενημέρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα προφυλαχθεί μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ο Φαμπιάνο συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς και μένει να δούμε αν ο Χένινγκ Μπεργκ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για να μπορέσει κι αυτός να ζήσει από το γήπεδο το μεγάλο ιστορικό ραντεβού.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Ευρωπαϊκό παλμαρέ του Ντιονί και η Καϊράτ...
Τέλος οι κληρώσεις – Τώρα μόνο η Καϊράτ...
Πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Βρυωνίδη για...
Μπεργκ:”To ρεκόρ δεν είναι το πιο σημαντικό –...