Η ιστοσελίδα www.balla.com.cy παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον θέμα, με φόντο ενδεχόμενη επιστροφή – υπό προϋποθέσεις – του Ανδρόνικου Κακουλλή στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Διαβάστε το αυτούσιο:
Τα τυπικά απομένουν για την ένταξη του Τζέιτον Μοντντόρ στην Ομόνοια, καθώς έχει προκύψει συμφωνία με τον Άρη, για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού από το Σουρινάμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, πιθανό είναι το ενδεχόμενο να γίνουν δύο οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσει το «τριφύλλι» από τον Άρη.
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής, έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής του στο «Ηλίας Πούλλος» και προκύπτει σενάριο, υπό προϋποθέσεις, ο Κύπριος φορ, να βάλει ξανά την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.
Το θέμα είναι ανοικτό, έχουν γίνει ορισμένες πρώτες συζητήσεις και τις επόμενες μέρες, αναμένεται ότι θα υπάρξει κατάληξη.







