Ο πρόεδρος του ΓΣΟ Κυριάκος Τσολάκης μίλησε στον Super Sport 104.0 για την προσπάθεια που γίνεται για να αδειοδοτηθεί το Τσίρειο στάδιο.
Στείλατε την αίτηση στην Αρχή Αδειοδότησης; «Έχουμε αποστείλει την αίτηση στην Αρχή Αδειοδότησης μόλις τώρα. Με πήραν τηλέφωνο και από την Krasava E.N.Υψωνα και τους ενημέρωσα»
Τι έργα κάνατε κ. Τσολάκη; «Αν σας πως τι έργα κάναμε για να αδειοδοτηθούμε θα καταλάβετε. Κάναμε διάφορα με το κλειστό κύκλωμα, φτιάξαμε το δωμάτιο τηλεοπτικών συνεργείων. Συμπληρώσαμε τις καρέκλες, αλλάζουμε το χόρτο, φτιάξαμε ολόκληρη την καταπακτή, κάναμε μπογιατίσματα».
Τι γίνεται με τις κερκίδες; «Η κάτω ανατολική θα εξαιρεθεί αλλά θα χρησιμοποιείται το πάνω διάζωμα της ανατολικής».
Είσαστε αισιόδοξοι ότι θα αδειοδοτηθεί το Τσίρειο; «Μάλιστα».
Πότε θα αποφασίσει η αρχή; «Δεν ξέρω, τώρα στείλαμε την αίτηση».








