Πριν από το αγωνιστικό μέρος του τελευταίου φιλικού προετοιμασίας απέναντι στην Κορόνα Κιέλτσε, η παρακάμερα της OMONOIA κατέγραψε μια ιδιαίτερη στιγμή, την πρώτη συνάντηση του Λοΐκ Νεγκό με τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Παπασταύρου.
Ο έμπειρος δεξιός μπακ, ο οποίος ενσωματώθηκε πρόσφατα στην αποστολή της OMONOIA στην Πολωνία, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του συλλόγου, ενώ στη συζήτηση συμμετείχε και ο Συντονιστής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Σίμος Ταραπουλούζης.
Ήταν μια πρώτη γνωριμία σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τον Νεγκό να κάνει τα πρώτα του βήματα ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και να γνωρίζει από κοντά τους ανθρώπους της διοίκησης.
Το σχετικό στιγμιότυπο ξεχώρισε από την παρακάμερα που δημοσίευσε η OMONOIA, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με την Κορόνα Κιέλτσε, προσφέροντας στους φίλους της ομάδας μια εικόνα από όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες.








