Η ονοματολογία δίνει και παίρνει… Φουλάρει για το «εννιάρι» της

Η μεταγραφική κινητικότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ κορυφώνεται και τα ονόματα που συνδέονται με την ομάδα μας για τη θέση του επιθετικού αυξάνονται καθημερινά. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν, ωστόσο το δεδομένο είναι ένα: η απόκτηση ενός ποιοτικού «εννιαριού» αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα του προγραμματισμού.

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τελευταίο φιλικό δεν άφησαν περιθώρια παρερμηνείας. Ο Νορβηγός τεχνικός στάθηκε στην ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνει πιο αποτελεσματική στο επιθετικό τρίτο, τόσο στη δημιουργία όσο και κυρίως στην αξιοποίηση των ευκαιριών που παράγει. Ένα μήνυμα που επιβεβαιώνει ότι η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης κρίνεται απαραίτητη ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Μετά την αποχώρηση του Ράιαν Μαέ, οι άνθρωποι του προγραμματισμού εργάζονται εντατικά για να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να καλύψει το κενό. Ο Χένινγκ Μπεργκ, σε συνεργασία με τον Σίμο Ταραπουλούζη και το υπόλοιπο επιτελείο, αξιολογεί αρκετές περιπτώσεις, με στόχο να αποκτηθεί ένας επιθετικός που θα μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας βρίσκεται και αυτό του Μπρούνο Πέτκοβιτς, χωρίς ωστόσο να προκύπτει ότι αποτελεί τη μοναδική περίπτωση που απασχολεί την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αντίθετα, οι «πράσινοι» διατηρούν ανοιχτές περισσότερες από μία επιλογές, ώστε να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή λύση.

Την ίδια ώρα, ο προγραμματισμός δεν περιορίζεται μόνο στη θέση του επιθετικού. Στην ατζέντα παραμένουν επίσης η ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της 22ας Ιουλίου. Πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει ακόμη ένα δυνατό τεστ απέναντι στον Παναιτωλικό στο ΓΣΠ, όπου ο Μπεργκ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα τελευταία του συμπεράσματα.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία – Μέσα Νεγκό...
Η Μιάλμπι πήρε ισχυρό προβάδισμα
Ντιονί σε δράση…
Ολοκληρώνει την προετοιμασία της στο “Ηλίας Πούλλος” (Φωτό...