ΑρχικήDaily NewsΚοιτάζει μόνο τη δουλειά της

Κοιτάζει μόνο τη δουλειά της

Γίνεται λόγος τις τελευταίες μέρες για την αναγεννημένη ΑΕΛ του Πάμπου Χριστοδούλου, τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες της στο πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον της για την έκτη θέση, αναλόγως με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν σήμερα.

Bet on Alfa

Όλα αυτά ενόψει του αγώνα της λεμεσιανής ομάδας με την Ομόνοια, αύριο στο ΓΣΠ (16:00). Ναι, η ΑΕΛ βρίσκεται στα καλύτερά της στην τρέχουσα σεζον, όμως η Ομόνοια είναι στο -3 από την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, έχει ψηλό στόχο, προέρχεται από δυο σημαντικές επιτυχίες και βλέπει ψηλά.

Γι’ αυτό και η ομάδα μας κοιτάζει μόνο τη δουλειά της. Πως θα μπορέσει να φθάσει στην τρίτη σερί επιτυχία, που ήταν και ο στόχος της με το τέλος της Α’ φάσης. Παίζει στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της, όσος κι αν είναι λόγω της μέρα και ώρας διεξαγωγής του αγώνα αλλά και της απόφασης της Θύρας 9 για αποχή, έχει την παράδοση με το μέρος της και θα επιδιώξει με μανία τη νίκη. 

Μόνο έτσι θα διατηρήσει τουλάχιστον τη διαφορά των τριών βαθμών από τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ μπορεί να την μειώσει κιόλας αναλόγως με τα αποτελέσματα του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης σήμερα. 

Η ομάδα της Λεμεσού έχει ντέρμπι αφού φιλοξενεί τον Αποέλ, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου θα υποδεχθεί το Παραλίμνι που θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή, αν και δεν εξαρτάται από το δικό του αποτέλεσμα αλλά τι θα κάνει ο Εθνικός με τη Νέα Σαλαμίνα. 

Η Ομόνοια, λοιπόν, έχει κάθε λόγο να θέλει το τρίποντο στο αυριανό ματς με την ΑΕΛ. Παρά τις απουσίες η ομάδα του Μιλόγεβιτς βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν «διψασμένοι» και αποφασισμένοι να δώσου συνέχεια στις επιτυχίες, «φωνάζοντας» πόσο αδίκησαν τον εαυτό τους στο προηγούμενο διάστημα, με κάποια αρνητικά αποτελέσματα.

Autoremarketing

Bet on Alfa