clue

Nταμπίζας: “Θα σεβόμαστε κάθε ευρώ που θα ξοδεύουμε”

Δείτε τι δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχετικά με τον προϋπολογισμό για τη νέα χρονιά στην δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή:

“Θέλω να λειτουργώ ως άνθρωπος και  ως επαγγελματίας. Με το που ήρθα  στην ΟΜΟΝΟΙΑ μου αναλύθηκαν τα τελευταία 4-5 χρόνια πως εξελήχθηκαν τα πράγματα.

Έμαθα πως ο κόσμος βγήκε στο δρόμο να σώσει το σύλλογο, και αποφάσισα πως θα σεβόμαστε κάθε ευρώ που θα ξοδεύουμε. Δεν μπορώ να πω θα φέρω ένα παίκτη και θα κάνει τη διαφορά και θα κοστίσει χρήματα που δεν μπορεί να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Υπάρχει προτεραιότητα στην οικονομική εξυγίανση.

Σαφώς έχουμε απαιτήσεις , αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε τα δεδομένα και να λειτουργούμε με αυτά. Πρέπει όλοι να ξέρουν πως τα χρήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα τα σεβόμαστε”


ΣΧΕΤΙΚΑ

Την πρόκριση… ΕΜΕΙΣ ή ΕΜΕΙΣ!
Πολλοί οι μνηστήρες για Σαλσέδο
Από όσα είδαμε στο ΓΣΠ… Αυτά είναι τα...
Διπλό μέτωπο στην ΟΜΟΝΟΙΑ: Καϊράτ και ενίσχυση