clue

Είναι υπόθεση όλων

Τα λάθη που έγιναν στο ματς της πρεμιέρας ήταν τέτοια που προκάλεσαν την δυσφορία του κόσμου, πόσo μάλλον του προπονητή της ομάδας, Τζον Κάρβερ. Ο Άγγλος θέλησε να δείξει στους παίκτες του πως δεν χαρίζεται σε κανένα και τα άκουσαν για τα καλά όσον αφορά στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας.

Οι παρατηρήσεις του Κάρβερ δεν αφορούσαν ένα ή δυο ποδοσφαιριστές αλλά όλη την ομάδα. Τους τόνισε πως, η σωστή αμυντική λειτουργία εξαρτάται από όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο από τους ανασταλτικούς μέσους και πίσω. Είναι θέμα και του πιο προωθημένου ποδοσφαιριστή. Όταν όλοι αμύνονται σωστά, τότε ο αντίπαλος δεν θα μπορεί να δημιουργεί πολλές φάσεις όπως έκανε ο Ερμής το περασμένο Σάββατο.

Αυτό φαίνεται να έχει γίνει κατανοητό από τους ποδοσφαιριστές και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παρουσιαστούν αλλαγμένοι από το αυριανό εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Η Ομόνοια με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, αποδίδοντας βάσει δυνατοτήτων, είναι σε θέση να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Αναγέννησης. Ωστόσο, σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί η ομάδα της Δερύνειας.

Σύμφωνα και με την εικόνα της Αναγέννησης στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ, αναμένεται να αμυνθεί μαζικά θέλοντας να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Γι’ αυτό και η Ομόνοια θα πρέπει να είναι αναλόγως προετοιμασμένοι και να βρει τους διαδρόμους να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Εάν είναι δυνατό να φθάσει το συντομότερο στο γκολ, θα είναι ότι καλύτερο.

Ο Κάρβερ έχει μια σχετική εικόνα για την αυριανή αντίπαλό μας αφού την αντιμετωπίσαμε σε φιλικό αγώνα αλλά και από το ματς της πρεμιέρας. Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτή τη φορά τα λάθη θα αποφευχθούν και η Ομόνοια θα φθάσει σε δεύτερη σερί νίκη και θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Προβάρει φανέλα βασικού ο Σίμιτς
Ξανά μαζί στην Α’ Κατηγορία οι Κατελάρης και...
Νορβηγική διαιτητική ομάδα στο Καϊράτ – ΟΜΟΝΟΙΑ
O24Pod:”Θετικό το πρώτο δείγμα – Να φέρει την...