«Τελικός» Ευρώπης την Τετάρτη
Η νέα ήττα της Ομόνοιας, σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΛ, δημιούργησε νέα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα και δεν είναι υπέρ της ομάδας μας. Η διαφορά από την 4η θεση αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς, γεγονός που καθιστά τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΛ, ως τη τελευταία ευκαιρία για να ελπίζει η Ομόνοια σε έξοδο στην Ευρώπη. Μοιάζει με τελικό το ματς προσεχές ντέρμπι. Η Ομόνοια θέλει νίκη και μόνο νίκη, ώστε να μειώσει εκ νέου την διαφορά στον ένα βαθμό και να μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της 4ης θέσης. Όποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.
Να θυμίσουμε ότι, στο ματς του Β’ γύρου η Ομόνοια επικράτησε με το ευρύ 4-1. Ωστόσο, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αντιληφθούν την κρισιμότητα του αγώνα, να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να βγάλουν πάθος για τη νίκη. Παίξτε για την βαριά φανέλα που φοράτε, παίξτε για την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας. Βγαλτε εγωισμό, δώστε ένα μήνυμα ελπίδας.
Με μόλις μια προπόνηση αφού σήμερα θα γίνει αποθεραπεία και αποκατάσταση, η Ομόνοια καλείται να βγάλει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ αυτό που παρουσίασε στα τελευταία δυο ντέρμπι. Ιωακείμ και Φρέντμπεργκ έχουν και πάλι διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές και η μπάλα είναι στα πόδια τους.






