ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗO φορ που θα έχει τον τίτλο «killer»!

O φορ που θα έχει τον τίτλο «killer»!

Επιθετικό από το πάνω ράφι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ως γνωστόν, ψάχνει η Ομάδα Προγραμματισμού στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το σημαντικότερο για τον φορ που θα ενταχθεί στο ρόστερ είναι, να έχει το γκολ. Να… ματώνει με ευκολία τα αντίπαλα δίκτυα. Να είναι ο επιθετικός που θα έχει μπορεί να χαρακτηριστεί «killer»! Έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή αναζητεί η Ομάδα Προγραμματισμού. Προέκυψαν καλές περιπτώσεις, κάποιοι μάλιστα προκρίθηκαν και θεωρούνται ως βασικοί υποψήφιοι, όμως εξαντλούνται όλα τα χρονικά περιθώρια αφού οι προτάσεις είναι καθημερινές και ενδεχομένως να προκύψει ακόμη καλύτερη περίπτωση.

Bet on Alfa

Στο ρόστερ υπάρχει ο Ντάρμπισαϊρ, γεγονός που επιτρέπει στον Λάρκου και τους συνεργάτες του να μην αγχώνονται για την επιλογή του επιθετικού. Ναι μεν, θα ήταν ευχής έργον ο ποδοσφαιριστής να ενταχθεί το συντομότερο στο ρόστερ, όμως ο Άγγλος επιτρέπει στην Ομάδα Προγραμματισμού να είναι άνετη και σε θέση να λάβει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Να είναι σίγουρη για την επιλογή της.

Παράλληλα, το κεφάλαιο Ακιντόλα παραμένει ανοιχτό και όλα είναι πιθανά, παρόλο που και για τη θέση του δεξιού εξτρέμ αξιολογούνται κι άλλες περιπτώσεις. Εφόσον δεν διαφανεί φως στην άκρη του τούνελ στο χρονικό σημείο που η Ομάδα Προγραμματισμού είναι σε θέση να περιμένει τον Ακιντόλα και κυρίως την Μίντιλαντ, τότε θα γίνει στροφή σε άλλο ποδοσφαιριστή. Στην Ομόνοια περιμένουν και τις εξελίξεις στη Λα Κορούνια για τον Ουζόχο. Υπάρχει υπομονή και επιμονή, σημαντικά στοιχεία σε μια μετεγγραφική περίοδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa