clue

Ξεχώρισε το “διπλό” της Κ17 και οι “πεντάρες” των Κ14, Κ18

Πρωταθλημάτων συνέχεια σήμερα στις κατηγορίες Παίδων και Κοριτσιών. Στα πρωταθλήματα Παίδων για την 5η αγωνιστική οι ομάδες μας αντιμετώπισαν αυτές τις Αγίας Νάπας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Κ18 επικράτησε με σκορ 5-1 της Λακατάμιας Κ18 σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κοριτριών Κ18 που έγινε στον Λυθροδόντα. Δύο γκολ για την ομάδα μας σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο η Αγάθη Χριστοδούλου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε η Χατζηγρηγορίου, η Μεσολογγίτου και η Έλληνα.

Συνέχισε με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ Κ17 κερδίζοντας 0-2. Σκόρερ οι Χριστοφόρου και Στυλιανού, με την ομάδα να έχει πλέον 15 βαθμούς και να είναι 3η.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Κ16 έμεινε στο εκτός έδρας 1-1, αποτέλεσμα που τη φέρνει στην 11η θέση με δύο βαθμούς.

Σε αγώνα που μετάδωσε ζωντανά το OFC TV exclusive, η ΟΜΟΝΟΙΑ Κ15 κέρδισε εντός έδρας με 2-. Τα γκολ σημείωσαν οι Κυριάκου και Χουρντενίζ. Η ομάδα μας είναι 6η με 9 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Κ14 κέρδισε με το εμφαντικό 5-0 χάρη στα δύο γκολ του Αγγελίδη και το ένα των Γιαλλούρη, Σάββα και Ιωάννου. Κάπως έτσι σκαρφάλωσε στην 5η θέση με 10 βαθμούς.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων 2026-202
Οι μικροί «πράσινοι» γνώρισαν από κοντά την πρώτη...
💪☘️Έπιασαν δουλειά και οι μικροί της Ακαδημίας...
Ακαδημίες: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο κλιμάκιο Λάρνακας