ΑρχικήOFF THE RECORDΠροβοκάτορες ναι! Οπαδοί σίγουρα όχι!

Προβοκάτορες ναι! Οπαδοί σίγουρα όχι!

Οριστική αναβολή στο Απόλλων – ΑΕΛ μετά από επεισόδια μεταξύ οπαδών τόσο έξω όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Alpha Mega.

Τι να πούμε, μετά από όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, με το απαγορευτικό μετακίνησης φιλάθλων από την ΚΟΠ κάποιοι κύριοι και από τις δύο ομάδες, σήμερα αποφάσισαν να κατέβουν γήπεδο για να εξυπηρετήσουν το “παιχνίδι” κράτους και ΚΟΠ.

Αυτοί δεν είναι οπαδοί, αλλά προβοκάτορες! Όπως το ίδιο διαχρονικοί προβοκάτορες είναι τα πορτοκαλί “κακομαθημένα” που επέλεξαν σε δύο διαδοχικά παιχνίδια να τραυματίσουν ποδοσφαιριστή με κροτίδα δίνοντας το οκ στα όποια αντιοπαδικά μέτρα.

Όσο αφορά τους υπεύθυνους-ανεύθυνους, ευχαριστούμε που και σήμερα μας αποδείξατε με την απουσία σας ότι όλα για ένα σκοπό γίνονται. Πέρασαν τα πάντα σήμερα στο γήπεδο και μάλιστα ανενόχλητοι “οπαδοί” μπήκαν ακόμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια και στην κάρτα φιλάθλου μας. Πάντα τέτοιες επιτυχίες για πάταξη της βίας. Συγχαρητήρια και στους εκπροσώπους των σωματείων μας στην ΚΟΠ και στις διοικήσεις των σωματείων για την συνένοχη απαθή στάση τους. Συνεχίστε έτσι μέχρι να πεθάνει ο πρώτος μπας και ξυπνήσετε.

Autoremarketing