ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΛοϊζίδης:"Ή θα κλείσουν τα γήπεδα και δεν θα χει...

Λοϊζίδης:”Ή θα κλείσουν τα γήπεδα και δεν θα χει τα ΣΥΦΙ ή θα μας δώσετε οδηγίες να βγούμε στις κερκίδες”

Ο Νίκος Λοϊζίδης, Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος “Ισότητα”, ανέφερε σε παρέμβαση του στον ΑΝΤ1, μετά τα χθεσινά έκτροπα στη Λεμεσό:

Αναλυτικά όσα είπε:

“Μετά την απόφαση του κύριου Κούμα (για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών) δεν περίμενα ότι αυτό το παιχνίδι θα επιτρέπονταν και οι φιλοξενούμενοι. Όταν ανακοινώνεις μέτρα, δεν το κάνεις για να εφαρμοστούν μετά από 15 μέρες.

Δεν μασώ τα λόγια μου και επειδή άκουσα τον Αρχηγό μου θα πω τα εξής:

Ο Αρχηγός ξέχασε να σας πει, ότι οι εγκαταστάσεις του Αλφαμέγα είναι ακατάλληλες γιατί οι έξοδοι κινδύνου έχουν τρύπες που πέφτει μέσα και βαλίτσα με φωτοβολίδες. Παρέλειψε επίσης να σας πει ότι πήραμε κάγκελα της ΜΑΔΔ από τη Λευκωσία στο Αλφαμέγα για να μπορέσουμε να ‘συγυρίσουμε’ τους οπαδούς να μπαίνουν μέσα ένας – ένας.

Παρέλειψε να σας πει ότι τα γήπεδα δεν έχουν εγκατεστημένα κυκλώματα τηλεόρασης. Σήμερα θέλω και τα 1000 πρόσωπα που ήταν στην κερκίδα, μπορεί κάποιος να ταυτοποιήσει σύμφωνα με την κάρτα φιλάθλου και τον νόμο που έπρεπε να έχει το Αλφαμέγα; ΟΧΙ.

Παρέλειψε να σας πει, ότι δεν πρόκειται να βάλουν ακόμα 500 αστυνομικούς για να γίνονται τα έτσι θέλω των ΣΥΦΙ που τόσα χρόνια έκτρεφαν αυτό το θηρίο, ο κάθε πρόεδρος σωματείων δίνοντάς τους δωρεάν εισιτήρια … Δεν πρόκειται να ξαναβάλουμε αντιοχλαγωγικές μπροστά από χούλιγκανς είτε 300 είτε 400 για να κάνει ο κάθε ναρκομανής στο πάρτι του.

Έχουμε δύο επιλογές, ή θα κλείσουν τα γήπεδα και δεν θα υπάρχουν τα ΣΥΦΙ ή θα μας δώσετε οδηγίες να βγούμε στις κερκίδες. Διαλέξτε και πάρτε. Του καραγκιόζηδες του κάθε χουλιγκάνου και τους καραγκιόζηδες απέναντι σε εκείνο το μωρό το οποίο τραυματίστηκε οι αστυνομικοί δεν πρόκειται να το ξανακάνουν. Ή θα μας δώσετε οδηγίες να βγούμε πάνω στις κερκίδες να έχουμε τραυματισμούς και παράπλευρες απώλειες ή κόψτε τον ομφάλιο λώρο των ΣΥΦΙ”.

Autoremarketing