ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔεκαήμερο φωτιά..

Δεκαήμερο φωτιά..

Έχουμε φτάσει αισίως στην πιο κρίσιμη καμπή της φετινής αγωνιστικής περιόδου όσον αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ . Tόσο για την εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτήριου μέσω πρωταθλήματος, όσο και για την παρουσία της στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου εκεί δηλαδή που θα μπορέσει να διεκδικήσει έναν ακόμη τίτλο.

Bet on Alfa

Το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Λεμεσιανή ομάδα είναι κομβικό, καθώς με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ σκαρφαλώνει στην 3η θέση της βαθμολογίας, θέση δηλαδή που της εξασφαλίζει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και από εκεί και πέρα η μπάλα είναι στα πόδια της.

Την ερχόμενη Τετάρτη ή ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, και θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση, έτσι ώστε μια εβδομάδα αργότερα να φέρει την ομάδα της Λεμεσού στην Λευκωσία και να τελειώσει την δουλειά.

Ενδιάμεσα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ταξιδεύει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την βαθμολογικά αδιάφορη Ανόρθωση

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κάνεις ότι μιλάμε για ένα δεκαήμερο φωτιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ που καλείται να δείξει χαρακτήρα και αντοχές, με στόχο να σώσει την φετινή σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa