Κατάληξη στο ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν!

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες ο νέος τεχνικός της ομάδας μας Βάλντας Νταμπράουσκας είναι ήδη στην Κύπρο και μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου αξιολογούν τις πρώτες τους κινήσεις.

Όπως είναι φυσικό προηγείται η αξιολόγηση του υφιστάμενου ρόστερ, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν, για να μπορέσουν μαζί με την ομάδα προγραμματισμού να κινηθούν αναλόγως στο μεταγραφικό παζάρι.

Αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι δύο τους εξέφρασαν τις απόψεις τους για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, και πλέον αυτό που μένει είναι να καταλήξουν με κοινή γραμμή. Αυτό αναμένεται σύντομα, και να προκύψουν οι σχετικές ανακοινώσεις για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Πάντως πριν λίγο ο Φούαντ Μπασιρού ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ!


ΣΧΕΤΙΚΑ

Μπαίνει τέλος στο “σενάριο” με τον Ντέρικ Λουκασέν
Πρώτα Καϊράτ και μετά εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο
Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Γκοτιέ Λιορίς σύμφωνα με...
Ο φευγάτος Πέτκοβιτς που συνεχίζουν να τον συνδέουν...