Πριν ένα περίπου μήνα είχαμε προβλέψει πως το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει πολύ στα ρεπιρτάζ στην Ελλάδα καθώς η παρουσία τόσο του Γιάννη Αναστασίου, όσο και του Βάλντας Νταμπράουσκας που είχει πρόσφατη θητεία στον ΌΦΗ, δίνουμ αυτά τα εχέγγυα.
Χθες βγήκε στην επιφάνεια το όνομα ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, για ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρόκειται για τον δεξί μπάκ του Παναθηναίκου Γιάννης Κώτσιρα.
Ο 31χρόνος Ελλαδιτης Διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται αυτή την στιγμή να είναι η 3η επιλογή στον Παναθηναικό για την συγκεκρίμενη θέση, κι αυτός είναι και ο λόγος που η ΟΜΟΝΟΙΑ εξετάζει την περίπτωση του.
Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι δύσκολο να γίνει η συγκεκριμένη κίνηση, καθώς ο Κώτσιρας έχει υπογραμμένο συμβόλαιο και θα εξαρτηθεί πολύ και από την θέση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αν θέλει δηλαδή να φύγει από την ομάδα της Αθήνας, είτε για την Κύπρο, είτε γι’ άλλο προορισμό.



