Δημοσιεύματα αναφέρονται σε ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για Ζοάο Καρβάλιο

Δημοσιεύματα αθλητικών ιστοσελίδων ( kerkida.net και 24sports.com.cy) κάνουν λόγο εδώ και λίγη ώρα για επιβεβαιώμενο ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον 27χρονο Πορτογάλο Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς την περσινή σεζόν και κατέγραψε 29 συμμετοχές (1 γκολ, 2 ασσίστ) .

Στην ομάδα του Πειραιά πήρε μεταγραφή το 2022 και την αμέσως επόμενη χρονιά αγωνίστηκε υπό την μορφή δανεισμού στην Εστορίλ μετρώντας 35 συμμετοχές (3 γκολ, 2 ασσίστ).

Από την 1η Ιουλίου είναι ελεύθερος μετά και το τέλος της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους και είναι στο ψάξιμο για τον επόμενο του σταθμό.

Ενδεικτικό της μεγάλης ποιότητας του είναι το γεγονός πως το 2018 η Νότινχαμ Φόρεστ είχε δαπανήσει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μπενφίκα, με αποτέλεσμα να αποτελεί μια από τις ακριβότερες μεταγραφές του συλλόγου.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Μπαίνει τέλος στο “σενάριο” με τον Ντέρικ Λουκασέν
Πρώτα Καϊράτ και μετά εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο
Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Γκοτιέ Λιορίς σύμφωνα με...
Ο φευγάτος Πέτκοβιτς που συνεχίζουν να τον συνδέουν...