ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑΞεκαθαρίζει του Αντζίλι τα επόμενα 24 ώρα - ...

Ξεκαθαρίζει του Αντζίλι τα επόμενα 24 ώρα – Τον θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ,πιέζει ασφυκτικά και η Μακάμπι…

POWERED BY

Πρώτος στα ρεπορτάζ σε Κύπρο και Ισραήλ είναι ο Ομέρ Ατζίλι καθώς ο έμπειρος μέσος έμεινε ελεύθερος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι σε επαφές με την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και με την Μακάμπι Χάιφα ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο μάνατζερ του βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα μας και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Εκεί που προκύπτει διαφορά σύμφωνα με όσα διαρέουν είναι στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

Τον ποδοσφαιριστή θέλει διακαώς και η Μακάμπι Χάιφα και πιέζει ασφυκτικά τον Ατζίλι, καθώς η τριάρα από την Σαμπάχ την περασμένη Πέμπτη έφερε μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα του Ισραήλ.

Ο τεχνικός Μπάρακ Μπακχάρ πήρε τηλέφωνο τον Ομέρ Ατζίλι για να πάει στη Μακάμπι Χάιφα και η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να λύσει το θέμα με τη φορολογία του έμπειρου ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το θέμα παραμένει ανοικτό με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ψάχνει και εναλλακτικές όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ της σε περίπτωση που δεν υπάρξει κατάληξη με τον Ιρσαηλινό μέσο.