ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕίτε πάρει επιθετικό είτε όχι, η ουσία είναι μία

Είτε πάρει επιθετικό είτε όχι, η ουσία είναι μία

Το θέμα απόκτησης ή όχι επιθετικού, απασχολεί καθημερινά το ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Λογικό θα λέγαμε, ως μια μεγάλη ομάδα. Εάν θα προχωρήσει σε μεταγραφή η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, είναι κάτι που θα διαφανεί σύντομα, ίσως και από την Παρασκευή όταν θα δηλωθεί η λίστα των παικτών στην ΚΟΠ.

Σε περίπτωση που θα βρίσκονται σ’ αυτήν οι Μπέζους και Μπάκιτς, όλα τελειώνουν. Εάν, όμως, είναι ένας εκ των δύο, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνει ανοιχτή θέση και θα «φωτογραφίσει» την απόκτηση επιθετικού ή καλύτερα ότι συνεχίζονται οι ενέργειες για μεταγραφή.

Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι, είτε γίνει μεταγραφή επιθετικού είτε όχι, η ουσία είναι μία, η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί δυνατή, απαιτητική και στο τέλος να υλοποιήσει τους στόχους της. Οπόταν, με ότι έμψυχο δυναμικό έχει στα χέρια του ο Νταμπράουσκας, αυτό που θα μετρήσει είναι τα αποτελέσματα. Μέχρι στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ τα πάει περίφημα και έχει κερδίσει τον κόσμο της. Απομένει να έχει την ίδια συνέπεια και συνέχεια.

Τα επόμενα παιχνίδια, αφού ακολουθεί μια σειρά από ντέρμπι, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δείξει τα δόντια της. Οι ποδοσφαιριστές της παρουσιάζονται πεινασμένοι και με μαέστρο τον Νταμπράουσκας, δείχνουν αποφασισμένοι και για άλλες, πολλές, επιτυχίες. Τη διαφορά μπορεί να την κάνει το σύνολο και όχι ένας ποδοσφαιριστής, παρόλο που όσο πιο πολλούς ποιοτικούς παίκτες έχεις τόσο το καλύτερο.

Autoremarketing