Βρισκόμαστε δέκα ημέρες πριν το κλείσιμο του παραθύρου για απόκτηση άνεργου ποδοσφαιριστή, και όπως όλα δείχνουν η ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε ενίσχυση στην επίθεση. Μπορεί να γράφονται κάποια ονόματα σε διαφόρα ρεπορτάζ, όμως η πραγματικότητα είναι πως πέραν από μια δύο περιπτώσεις που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες, τα υπόλοιπα δεν έυσταθουν.
Όσο περνάει ο χρόνος αυτές η μια – δύο περιπτώσεις γίνονται ακόμη δυσκολότερες γιατί πέραν από οικονομική διαφορά, υπάρχει και το δεδομένο της αγωνιστικής τους απραξίας, κάτι που σημαινεί πως και να έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστούν αρκετό διάστημα για να ριχτούν στην μάχη.
Λόγω των πιο πάνω κάνουμε την εκτίμηση πως δύσκολα θα γίνει άλλη μεταγραφική κίνηση και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πορεύτει μέχρι τον Ιανουάριο με τα υφιστάμενα δεδομένα. Αν προκύψει κάτι συγκλονιστικό και τελικά διαψευστούμε είναι καλοδεχούμενο. Μέχρι τότε όμως (κι αν αυτό γίνει) όποια άλλη συζήτηση για μεταγραφική ενίσχυση είναι άσκοπη.



