ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠεριμένοντας πολλά από αυτόν!

Περιμένοντας πολλά από αυτόν!

Ο Ομέρ Ατζίλι αποτελεί το πιο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ποδοσφαιριστής που ήλθε για να κάνει τη διαφορά, όμως στο ξεκίνημα της σεζόν δεν φάνηκε. Ο Ισραηλινός ακόμη ψάχνεται και όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένουν ότι θα πάρει μπρος και θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα να φθάσει σε επιτυχίες.

Είτε δεν εγκλιματίστηκε άμεσα είτε ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμό, είναι η ώρα που ο Ατζίλι θα πρέπει να πάρει τα πάνω του. Με την ποιότητά του, να βοηθήσει το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας και να αποτελέσει βασικό γρανάζι στην προσπάθεια για κατάκτηση της κορυφής. Μπαίνοντας έστω σταδιακά στην ομάδα, θα πρέπει να πάρει και φανέλα βασικού για να ανεβάζει αγωνιστικό ρυθμό.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και χρειάζεται η συνεισφορά όλων. Ωστόσο, είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές, που με την ποιότητά τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Αυτή είναι η προσδοκία στο πρόσωπο του Ισραηλινού και αναμένουμε ακόμη και από το αυριανό παιχνίδι να έχει συμβολή σε επάνοδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις επιτυχίες.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα για το αυριανό ματς με την ΑΕΛ. Θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους Μουσιαλόφσκι και Μασούρα, την ώρα που δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Στεπίνσκι.

Autoremarketing