Να το δουν ως ευκαιρία και να επιστρέψουν δυνατοί!

Το προηγούμενο διάστημα, αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με ταλέντο, εργατικότητα και προσήλωση, στους οποίους η ομάδα μας επενδύει με πίστη και προοπτική.

Είναι φυσιολογικό κάποιοι εξ αυτών να ένιωσαν απογοήτευση, αφού δεν συμπεριλήφθηκαν στην επίσημη προετοιμασία της πρώτης ομάδας για φέτος. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπολογίζει σε αυτούς – το αντίθετο μάλιστα.

Η απόφαση να δοθούν δανεικοί σε ομάδες Α’ και Β’ Κατηγορίας αποτελεί στρατηγική επιλογή, που αποσκοπεί στο να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, αγωνιστικά λεπτά και να επιστρέψουν πιο ώριμοι και πιο έτοιμοι να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα μας.

Αυτό που καλούνται τώρα να κάνουν είναι να αρπάξουν την ευκαιρία, να δουλέψουν σκληρά, να δείξουν τον χαρακτήρα και το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο μέσα στο γήπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την πορεία τους. Και όταν επιστρέψουν, να είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε μελλοντικές προετοιμασίες, πιο ώριμοι και πιο αποφασισμένοι.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Δημοσίευμα: Σκάουτερ από την Ιταλία στο Γ.Σ.Π για...
Μπαίνει τέλος στο “σενάριο” με τον Ντέρικ Λουκασέν
Πρώτα Καϊράτ και μετά εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο
Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Γκοτιέ Λιορίς σύμφωνα με...