Μετά τις ενοχλήσεις του Γιόβετιτς, που τον κράτησαν εκτός από το φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών, προέκυψε πρόβλημα και με τον Χατζηγιοβάνη στο φιλικό με τον Ολυμπιακό. Επίσης, με μικροενόχληση αποχώρησε ο Ελλαδίτης. Δύο τραυματισμοί, όχι ανησυχητικοί, όπως τονίζεται, όμως λιγότερο από μια βδομάδα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, η παρουσία τους δεν θεωρείται δεδομένη.
Γιόβετιτς και Χατζηγιοβάνης θα παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την ελπίδα ότι θα είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι στο πρώτο παιχνίδι με την Τορπέντο στο ΓΣΠ, την προσεχή Πέμπτη. Πρόκειται για δύο ποιοτικούς παίκτες, που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή και θα είναι πλήγμα απουσία τους.
Μπορεί να υπάρχουν λύσεις, όμως στο ενδεχόμενο να μείνουν εκτός, μειώνονται αισθητά οι επιλογές, το βάθος. Είναι ζήτημα που έρχεται να προστεθεί στη μη υλοποίηση μεταγραφών. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι σε θέση να βρεθούν στην αποστολή και να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.







