Μαζί με την αποστολή και το νέο μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η παραιτήσεις των Πόλυ Μαλλούππα και Μισιέλ Λάντα από το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πριν από περίπου 2 μήνες, έφεραν κάποιες ανακατατάξεις στο ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Πόλυς Μαλλούππας που αποτελούσε μία εκ των επιλογών του ΔΣ του σωματείου στο board της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο αντικαταστάθηκε από τον γνωστό δικηγόρο Λάμπρο Πιερή.

Ο Λάμπρος σήμερα πετάει μάλιστα με την ναυλωμένη πτήση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για Αυστρία για τον πρώτο αγώνα play-off κόντρα στην Wolsemberg!

Καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα με την ελπίδα να βοηθήσει με τη σειρά του στο να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε δρόμο μόνιμης πρωταγωνίστριας, κρατώντας πάντα τις αρχές από τις οποίες γεννήθηκε η Βασίλισσα.

Στο ΔΣ μένει τώρα άλλη μία θέση κενή, επιλογής του Σταύρου Παπασταύρου και θα αναμένουμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μισιέλ Λάντα.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Μάγια και Μοντνόρ στον καναπέ του Κιέλτσε (Βίντεο)
Από το Σαλέρνο της Ιταλίας ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ
Ο Πολωνός φίλος της ομάδας μας που είναι...
💚 Χρόνια Πολλά Λούη