Η ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε στο Κόσοβο δίνει μια πολύ σημαντική μάχη απέναντι στη Drita FC, με στόχο να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση και να μείνει «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης. Η ομάδα μας γνωρίζει πως το τρίποντο στην Πρίστινα θα αποτελέσει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια, απέναντι σε μια αντίπαλο που θεωρείται στα μέτρα της.
Ο Χένινγκ Μπέργκ δεν μπορεί να υπολογίζει στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού καταλόγου — Τάνκοβιτς, Στεπίνσκι και Μουσιαλόφσκι — καθώς και στον τραυματία Άιτιντκ. Παρόλα αυτά, το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.
Στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βρίσκονται περίπου 350 φίλοι της που ταξίδεψαν από την Κύπρο μέχρι την Πρίστινα για να στηρίξουν την προσπάθεια των «πρασίνων», δημιουργώντας μια μικρή αλλά δυναμική πράσινη κερκίδα στο γήπεδο.
Η αναμέτρηση Drita – ΟΜΟΝΟΙΑ αρχίζει στις 19:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη CytavisionSports. Για όλα τα νεότερα και την εξέλιξη του αγώνα, μείνετε συντονισμένοι στο ΟΜΟΝΟΙΑ24.







