clue

Κουλιμπαλί και Άιτινγκ σε τροχιά επιστροφής

Δύο βασικοί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι Σενού Κουλιμπαλί και Κάρολ Άιτινγκ, δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια της λόγω τραυματισμού. Ωστόσο και οι δύο βρίσκονται σε τροχιά επανόδου στην αγωνιστική δράση.

Η εκτίμηση είναι πως, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι διαθέσιμοι και οι δύο, πολύ περισσότερο ο κεντρικός αμυντικός από το Μάλι. Η προσωπικότητα και η ικανότητα του υψηλόσωμου ποδοσφαιριστή δεσπόζει στην άμυνα και η επιστροφή του θα προσδώσει μεγαλύτερη δυναμική στην αμυντική γραμμή.

Όσο για τον Ολλανδό μέσο, κατάφερε πολύ νωρίς να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τις ικανότητές του. Ποδοσφαιριστή με ποιότητα, ποδοσφαιρική παιδεία. Το «οκτάρι» που έψαχνε και είχε ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ το βρήκε στο πρόσωπο του Άιτινγκ.

Παρόλο που πρόκειται για δύο ενδεκαδάτους παίκτες, ο Μπεργκ και γενικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ κανείς δεν αναφέρθηκε στην απουσία τους. Το σημαντικό είναι να επιστρέψουν απόλυτα υγιείς και να δώσουν συνέχεια στο καλό ξεκίνημα της σεζόν.

Σήμερα Πέμπτη, είναι η τελευταία προπόνηση πριν το τριήμερο ρεπό. Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν μέχρι και την Κυριακή. Από τη Δευτέρα ξανά στη δουλειά και με τη σταδιακή επάνοδο των διεθνών, θα ανέβουν οι ρυθμοί της προετοιμασίας για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Βίντεο από την κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ24 από την...
Τελευταία προπόνηση στο γήπεδο όπου θα κριθεί η...
Απάντησε για Ντιονί, Οντουμπάτζο και Τάνκο ο Μπεργκ…
LiveStreaming: Η δημοσιογραφική του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει Καϊράτ...