Δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Όλοι αύριο στο κλειστό!

Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον μεγάλο επαναληπτικό απέναντι στη τσεχική Μπρνο, σε αγώνα για το CEV Challenge Cup. Η ομάδα μας, παρά την ήττα με 3-1 στον πρώτο αγώνα, είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη ανατροπή.

Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες, στον πρώτο αγώνα υπήρξαν πολλές αντικειμενικές δυσκολίες που δεν επέτρεψαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να δείξει την πραγματική της ποιότητα. Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Αύριο, με τον κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα μας μπορεί και πρέπει να φέρει την ανατροπή.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο καθένας από εμάς γνωρίζει πόσες χαρές μας χάρισε αυτή η ομάδα την τελευταία δεκαετία. Αύριο στεκόμαστε δίπλα της. Γεμίζουμε το στάδιο, δίνουμε παλμό, στέλνουμε το μήνυμα:

Την πρόκριση θα την πάρουμε εμείς ή εμείς!


ΣΧΕΤΙΚΑ

Οριστικά εκτός Ευρώπης η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ
Το ΟΜΟΝΟΙΑ24 στο Summer Camp της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ...
Με χαμόγελα και νέες εμπειρίες συνεχίζεται το Summer...
Πετόσφαιρα: Όμορφη εμπειρία για παιδιά των ακαδημιών μας