clue

Ο Παναγιώτης επισκέφθηκε μαζί με τον ΠΑΣΠ το Λύκειο Παλλουριώτισσας

Ο Παγκύπριος Συνδέσμος Ποδοσφαιριστών, στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων σε σχολεία της Κύπρου με στόχο τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις, επισκέφθηκε τις προηγούμενες μέρες το Λύκειο Παλουριώτισσας.

Την αντιπροσωπεία του Συνδέσμου, αποτελούσαν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κατιρτζιής (ΑΠΟΕΛ), Παναγιώτης Ανδρέου (ΟΜΟΝΟΙΑ) και ο Ευριπίδης Φράγκος, ο οποίος μοιράστηκε τη συγκλονιστική εμπειρία του ως θύμα οπαδικής βίας όταν κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του πριν από αγώνα ποδοσφαίρου, ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Ο ΠΑ.Σ.Π. ευχαριστεί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, υποστηρικτή των επισκέψεων «Όχι στη βία, Όχι στον ρατσισμό» στα σχολεία της Λευκωσίας.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – Πάει Καζακστάν ο Οντουμπάτζο
Πληροφορία απευθείας από το Αλμάτι
Το μεγάλο όπλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να είναι…...
Έχει τον τρόπο ο “στρατηγός” να πάρει αυτό...