Ο Γουίλι Σεμέδο είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ. Ο ακραίος επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετρά ήδη 10 τέρματα σε 15 αγωνιστικές, δείχνοντας εντυπωσιακή συνέπεια στο σκοράρισμα και αποτελώντας το βασικό επιθετικό όπλο της ομάδας μας.
Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, δεν αποκλείεται να φτάσει σε ασύλληπτο αριθμό γκολ και να κόψει πρώτος το νήμα στη μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ στην πορεία της σεζόν.
Σε απόσταση ακολουθούν οι υπόλοιποι διεκδικητές. Στη 2η θέση βρίσκεται ο Νικόλας Αντερέγκεν του Εθνικού Άχνας με 8 τέρματα, ενώ την 3η θέση κατέχει ο Πιέρος Σωτηρίου του Αποελ, ο πρώτος Κύπριος στον σχετικό πίνακα. Από έξι γκολ έχουν πετύχει ο Τζέιντεν Μοντνόρ του Άρη και ο Μιλίτσεβιτς της ΑΕΚ, με τον τελευταίο να ξεχωρίζει αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός.
Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν πέντε ποδοσφαιριστές με 5 τέρματα: οι Χατζηβασίλης (Ακρίτας), Άντερσον και Κίνα (Πάφος FC), Μαέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Σίνγκ της ΑΕΛ.







