clue

Γεμάτη βδομάδα με προκλήσεις

Σε μια γεμάτη βδομάδα εισήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία περιλαμβάνει προκλήσεις. Αρχικά είναι το ντέρμπι κυπέλλου την Τετάρτη με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Μονός αγώνας, ο οποίος θα κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Κεκλεισμένων των θυρών, όμως υπάρχει η δυνατότητα στους συνταξιούχους άνω των 65 ετών, στα παιδιά μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από τη μητέρα τους και σε άτομα σε αναπηρικό τροχοκάθισμα, να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Γι’ αυτό όσο περισσότεροι βρεθούν στη δυτική εξέδρα τόσο το καλύτερο.

Ακολούθως, την Παρασκευή 16 του μήνα θα γίνει η κλήρωση για την ενδιάμεση φάση της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, με έπαθλο το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Πιθανοί αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η Φιορεντίνα ή η Ριέκα. Θα κληθεί απέναντι σ’ έναν από τους πιο πάνω αντιπάλους να διεκδικήσει σε διπλούς αγώνες την παρουσία της στην επόμενη φάση.

Μετά, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 16:00, θα υποδεχθεί την Ανόρθωση στο ΓΣΠ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ματς που επιβάλλεται να κερδίσει για διατήρηση στην κορυφή και συνέχιση της προσπάθειας για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βεβαίως, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τα πάρει ένα – ένα και αυτό που προέχει είναι το καθοριστικό ματς με την ΑΕΚ την Τετάρτη.

Το βλέμμα είναι στον Σεμέδο. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του και κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει ο Μπεργκ. Θα απουσιάσει και πάλι ο Ουζόχο.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Ευρωπαϊκό παλμαρέ του Ντιονί και η Καϊράτ...
Τέλος οι κληρώσεις – Τώρα μόνο η Καϊράτ...
Πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Βρυωνίδη για...
Μπεργκ:”To ρεκόρ δεν είναι το πιο σημαντικό –...