Ο αγώνας «κεκλεισμένων των θυρών» της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο, την ερχόμενη Τετάρτη, ανέδειξε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο, κατά την άποψή μας, οφείλουν να εξετάσουν τόσο τα σωματεία όσο και η ΚΟΠ.
Σύμφωνα με τον υφιστάμενο κανονισμό, δικαίωμα παρουσίας στον αγώνα όσον αφορά τα άτομα ΑΜΕΑ έχουν μόνο όσοι βρίσκονται σε τροχοκάθισμα. Και εύλογα διερωτόμαστε: γιατί να γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα στους ανθρώπους με αναπηρία, ανάμεσα σε όσους χρησιμοποιούν τροχοκάθισμα και σε όσους όχι;
Υπήρξαν εκ νέου παράπονα από αρκετούς φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι έχουν κάρτα ΑμεΑ, ωστόσο δεν τους επιτρέπεται η παρουσία τους στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Θεωρούμε ότι η ομοσπονδία οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψη το συγκεκριμένο θέμα και να επανεξετάσει αυτή τη διάκριση, η οποία προκαλεί εύλογα ερωτήματα αλλά και έντονο εκνευρισμό.






