Συνέχεια με Αιώνιο στο φούτσαλ

Σε παιχνίδι που αφορούσε εκκρεμότητα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Futsal, ο Απόλλωνας νίκησε στη Λευκωσία την Ένωση Νέων Λατσιών με 4-1.

Ιωσήφ (20′), Παναγιώτου (21’, 28’) και Χαραλάμπους (31’) σκόραραν για τον Απόλλωνα, στο 27ο λεπτό σκόραρε για τους γηπεδούχους ο Ανδρέας Μιχαήλ.

Με την επιτυχία του ο Απόλλωνας έφθασε στους 21 βαθμούς, παρέμεινε στους 15 η ομάδα των Λατσιών.

Συνέχεια με ντέρμπι

Σε ρυθμούς 15ης αγωνιστικής με ντέρμπι. Την ερχόμενη Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στο Λευκόθεο θα διεξαχθεί ο αγώνας Αποελ – ΟΜΟΝΟΙΑ που θα αρχίσει στις 19:30.

Απευθείας μετάδοση του αγώνα από τη Cytavision.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΑΕΛ – Αθηαίνου AC και Αραράτ – ΕΝ Λατσιών και φινάλε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου με τους αγώνες Ελπίδα Αστρομερίτη – ΑΕΚ και Απόλλων – Δόξα Παλαιομετόχου.

Βαθμολογία: OMONOIA 34, ΑΕΛ 33, Αποελ 31, ΑΕΚ 29, Αραράτ 26, Απόλλων 21, ΕΝ Λατσιών 15, Ελπίδα Αστρομερίτη 9, Αθηαίνου AC 3, Δόξα Παλαιομετόχου 3 βαθμούς.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Χρόνια πολλά Coach!
Η ομάδα μας επενδύει στο μέλλον – Στην...
Συνεχίζει με Άθω Στυλιανού μέχρι το 2028 η...
Φούτσαλ: Φιλικό προετοιμασίας με την Εθνική Πανεπιστημίου Κύπρου