Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι στην Πάφο, δουλεύοντας και στο κομμάτι της ψυχολογίας, καθώς ο αποκλεισμός της περασμένης Τετάρτης σίγουρα επηρέασε τους ποδοσφαιριστές.
Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει περιθώριο να κοιτάζουμε πίσω, παρά μόνο μπροστά. Και μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση: να πάμε στην Πάφο, να κερδίσουμε και να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ομάδα μας θα είναι πρωταθλήτρια.
Ο Νορβηγός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαγιαμπέλα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού για περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Οντουμπάτζο, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα, αλλά οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος.
Θα περιμένουμε βέβαια τις επόμενες προπονήσεις σήμερα και αύριο, για να διαπιστώσουμε αν θα προκύψει κάτι απρόοπτο, κάτι που φυσικά απευχόμαστε.






