H ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με ιδιαίτερα θετικό απολογισμό, επιβεβαιώνοντας τη σταθερότητα που παρουσιάζει μακριά από το ΓΣΠ τη φετινή σεζόν.
Η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ ολοκλήρωσε τα εκτός έδρας παιχνίδια της με 28 από τους 39 διαθέσιμους βαθμούς, αποτέλεσμα που αποτελεί την καλύτερη επίδοση της τελευταίας τετραετίας στην Α’ φάση του πρωταθλήματος.
Σε σύνολο 13 αγώνων μακριά από την έδρα της, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέγραψε εννιά νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, παρουσιάζοντας υψηλό ποσοστό επιτυχίας και σταθερή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης φάσης.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την Α’ φάση στην κορυφή τόσο της συνολικής βαθμολογίας όσο και της κατάταξης των εκτός έδρας αγώνων, στοιχείο που καταδεικνύει τη δυναμική που έχει αναπτύξει στη φετινή σεζόν.






