Μέσα ο Άιτινγκ και Σεμέδο – Απρόοπτο με Χρίστου (Η αποστολή)

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού, (15/03, 20:30) εντός έδρας αγώνα, απέναντι στον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Μιχαήλ, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Άιτινγκ, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Χατζηγιοβάνης, Εβάντρο, Μαέ, Α. Ανδρέου, Τάνκοβιτς, Σίμιτς, Μπάλκοβετς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Π. Ανδρέου, Νεοφύτου, Ευαγγέλου, Κωνσταντινίδης, Χριστοφόρου.

Ο Αντρέας Χρίστου ταλαιπωρείται από ενόχληση στους προσαγωγούς. Η πορεία της αποκατάστασής του θα αξιολογείται.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ 24.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Βρυωνίδη για...
Μπεργκ:”To ρεκόρ δεν είναι το πιο σημαντικό –...
Οντουμπάτζο:”Για εμάς ως ομάδα είναι μεγάλο επίτευγμα που...
Κι άλλες ανάσες στον Σεμέδο…