clue

Kωστή:«Το παιχνίδι τελείωσε στα πρώτα 30 λεπτά»

Χορηγός μετάδοσης αγώνα: Νovibet

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού κύριος Κωστή, μετά την ήττα της ομάδας του από την ΟΜΟΝΟΙΑ με 5-0.

«Δεν ήταν ένα καλό βράδυ για εμάς και δεν έχουμε συνηθίσει το φίλαθλο κοινό σε τέτοια αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε τέσσερις απουσίες βασικών παικτών.

Το παιχνίδι τελείωσε στα πρώτα 30 λεπτά και εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση και να δούμε το επόμενο σημαντικό παιχνίδι την άλλη εβδομάδα. Για αυτό προστατέψαμε τους παίκτες που ήταν στο όριο καρτών για το επόμενο παιχνίδι.

Αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν και εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι.

Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και τελειώσαμε την α΄ φάση με 28 βαθμούς. Με τη συγκομιδή που έχουμε αυτή τη στιγμή παραμένουμε στην κατηγορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι θα τα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία.»


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Ευρωπαϊκό παλμαρέ του Ντιονί και η Καϊράτ...
Τέλος οι κληρώσεις – Τώρα μόνο η Καϊράτ...
Πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Βρυωνίδη για...
Μπεργκ:”To ρεκόρ δεν είναι το πιο σημαντικό –...