Δεν χαλαρώνει, αδημονεί να το σηκώσει

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αγκαλιάσει όσο ποτέ άλλοτε το 22ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, όμως στο «Ηλίας Πούλλος» δεν υπάρχει ίχνος εφησυχασμού. Αντίθετα, το κλίμα παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένο, με τον Χένινγκ Μπεργκ να κρατά σταθερά τους ποδοσφαιριστές του προσηλωμένους στον στόχο μέχρι και το τελευταίο βήμα.

Ο Νορβηγός τεχνικός δεν επιτρέπει χαλάρωση, παρά τη μεγάλη βαθμολογική απόσταση και την ξεκάθαρη δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα του στη φετινή κούρσα τίτλου. Με δηλώσεις, αλλά κυρίως με την καθημερινή του στάση, περνά το μήνυμα πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και πως η δουλειά ολοκληρώνεται μόνο όταν έρθει και μαθηματικά η επιβεβαίωση.

Η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλων στο Στάδιο «Αλφαμέγα» συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, με μοναδικό στόχο άλλη μία νίκη. Πρόκειται, μάλιστα, για ένα επιπλέον κίνητρο, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος τον προσεχή αντίπαλό της, μετρώντας μία ήττα και μία ισοπαλία απέναντί του.

Την ίδια ώρα, ο κόσμος των πρασίνων μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή. Η προσμονή για την απονομή είναι τεράστια και όλοι αδημονούν να δουν την ομάδα να σηκώνει ξανά το τρόπαιο. Το σκηνικό μπορεί να ξεκαθαρίσει άμεσα. Αν το Σάββατο η ΑΕΚ έχει απώλειες απέναντι στον Άρη και την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ φύγει νικήτρια από τη Λεμεσό, τότε θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το Ευρωπαϊκό παλμαρέ του Ντιονί και η Καϊράτ...
Τέλος οι κληρώσεις – Τώρα μόνο η Καϊράτ...
Πρόστιμο στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Βρυωνίδη για...
Μπεργκ:”To ρεκόρ δεν είναι το πιο σημαντικό –...