Διαβάσαμε τις τελευταίες ποινές που εξέδωσε ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης.
Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τιμωρήθηκε για ένα πανό, μέσω του οποίου φίλοι της ομάδας μας εξέφραζαν την αλληλεγγύη τους προς ανθρώπους που υφίστανται βασανιστήρια και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το ισραηλινό καθεστώς.
Το μόνο που επιδίωκαν ήταν να εκφράσουν ανθρώπινη συμπαράσταση. Παρ’ όλα αυτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο.
Δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε με ποια λογική λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις. Πρόκειται για μια εξέλιξη που προκαλεί θλίψη και αποτελεί ντροπή τόσο για το κυπριακό ποδόσφαιρο όσο και για την κυπριακή κοινωνία.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να αντιδράσει. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος πρέπει να συνεχίσουν να στέκονται αλληλέγγυοι απέναντι σε κάθε λαό και κάθε άνθρωπο που βιώνει την καταπίεση, την αδικία και τον πόλεμο.Πρέπει να είναι πάντα με το ΔΙΚΑΙΟ.







