Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε σήμερα για το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει στην Πολωνία, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει συγκεκριμένους αντιπάλους στο πλαίσιο της προετοιμασίας, με στόχο την αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να προγραμματιστεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο από το εξωτερικό, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.
Το συγκεκριμένο φιλικό δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ωστόσο ο στόχος είναι να προκύψει ένα δυνατό τεστ υψηλού επιπέδου πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας.
Αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι η τελική επιλογή σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής, καθώς το φιλικό θα πραγματοποιηθεί είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό, ανάλογα με τις τελικές συμφωνίες που θα κλείσουν. Υπενθυμίζεται πως τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα μας έχει δώσει αντίστοιχα δυνατά φιλικά, όπως απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών στην Αθήνα αλλά και στην Κύπρο, σε παιχνίδια υψηλής έντασης και ποιότητας.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα τον αντίπαλο και όλες τις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο φιλικό, το οποίο θα ολοκληρώσει το πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.







