Η αναζήτηση για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη θέση του δεξιού ακραίου μπακ βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τους ανθρώπους της ομάδας μας να επιθυμούν την όσο το δυνατόν πιο άμεση ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.
Στόχος είναι το θέμα να κλείσει σύντομα, ώστε ο Χένινγκ Μπέργκ να έχει στη διάθεσή του το νέο απόκτημα κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία και να μπορέσει να δουλέψει μαζί του στο μοντάρισμα της ομάδας ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα γύρω από τη συγκεκριμένη θέση, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην εβδομάδα να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις ή και οριστική κατάληξη σε μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.
Ο Ιγκόρ Σίλβα αποτελεί δεδομένα μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν σοβαρά την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ βρίσκεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ομάδας μας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από τη Σλοβενία επανέφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Ζαν Καρνίτσνικ, συνδέοντας τον διεθνή Σλοβένο με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια από τις δύο υποθέσεις βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο ή αν αμφότερες παραμένουν ανοιχτές.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ επιθυμούν να ολοκληρώσουν το συντομότερο τον προγραμματισμό για το δεξί άκρο της άμυνας, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές και τις εξελίξεις να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.



