Μαζί με την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς η προετοιμασία αρχίζει σήμερα, αναμένεται να ξεκινήσει και η διάθεση των Privilege και των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.
Ο κόσμος της ομάδας μας ρωτά καθημερινά πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τις Privilege, τα οποία θα διατεθούν πρώτες.
Λίγες ημέρες αργότερα θα ακολουθήσει και η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πλέον, αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία θα ξεκαθαρίσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση και τους όρους των πακέτων.







