Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του αντιπάλου της ομάδας μας στον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League, με το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού Καϊράτ – Σουτζέσκα να διεξάγεται αυτή την εβδομάδα.
Η πρωταθλήτρια Καζακστάν υποδέχεται την Τετάρτη τη Σουτζέσκα από το Μαυροβούνιο στο Almaty Ortalyk Stadion, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 (ώρα Κύπρου).
Στις εξέδρες του γηπέδου θα βρίσκονται και συνεργάτες του Χένινγκ Μπέργκ, ο οποίοι θα παρακολουθήσουντην αναμέτρηση, συλλέγοντας χρήσιμες πληροφορίες για τις δύο ομάδες ενόψει της συνέχειας.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού στις 22 και 29 Ιουλίου, διεκδικώντας την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.








