Το κεφάλαιο του δεξιού Μπακ και ο Κράσνιτσικ

Το κεφάλαιο του δεξιού μπακ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά που καλείται να διαχειριστεί η ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑ.


Μετά την αποχώρηση του Γιάννης Μασούρας, αλλά και το γεγονός ότι ο Άλφα Ντιουνκού δείχνει ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει πλήρως τις προθέσεις του για τη συνέχεια της καριέρας του, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να καλύψει άμεσα το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.


Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο ρεπορτάζ της ομάδας μας είναι ο Ζαν Κράσνιτσικ . Ο Σλοβένος διεθνής φαίνεται να έχει ψηθεί να φορέσει την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.


Παρόλα αυτά, η τελική απόφαση από πλευράς ομάδας δεν έχει ακόμη ληφθεί, καθώς εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Αν όμως δεν προχωρήσουν εναλλακτικές λύσεις, τότε ο Σλοβένος άσος συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας.



ΣΧΕΤΙΚΑ

Το κεφάλαιο του δεξιού Μπακ και ο Κράσνιτσικ
Στο στόχαστρο της Πάφου ο αδερφός του Μαε
Αποχαιρέτησε την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της ο...
Σεμέδο: «Υπέγραψα στην Ντουμπάι Γιουνάιτεντ, ανυπομονώ να δουλέψω...