Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του μαζί με τους ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τις καθημερινές τους προπονήσεις ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς έτσι ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην πρώτη της φετινή Ευρωπαϊκή μάχη στις 22 Ιούλιου απέναντι σε Καϊράτ Αλμάτι ή Σουτζέσκα,
Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και γίνονται βράδυ λόγω της αφόρητης ζέστης, Πλέον με δύο προπονήσεις να απομένουν μέχρι το τελεύταιο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Παναιτωλικό την ερχόμενη Πέμπτη στο Γ.Σ.Π (20:00).
O Noρβηγός προπονητής αναμένεται να παρατάξει σε μεγάλο βαθμό την εντεκάδα που θα επιλέξει στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρόνιας.Φαμπιάνο, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Μπάλκοβετς, Οντουμπάτζο, Ανδρέου, Άιτινγκ, Εβάντρο, Μοντνόρ και Κακουλλή έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για το αρχικό σχήμα ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Τάνκοβιτς.






