Ο τραυματισμός του Μόουζες Οντουμπάντζο στο φιλικό με τον Παναιτωλικό έφερε ανησυχία στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Καϊράτ. Ο ακραίος αμυντικός αισθάνθηκε σφίξιμο και αποχώρησε αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο, με την ελπίδα όλων να είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το μέγεθος του προβλήματος.
Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο έρχεται και ο Λοΐκ Νεγκό. Ο έμπειρος δεξιός μπακ δεν αγωνίστηκε στο φιλικό, καθώς συνέχισε το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα προπόνησής του, με στόχο να ανεβάσει ρυθμούς και να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Με τα σημερινά δεδομένα, ο Νεγκό θα βρίσκεται στον ευρωπαϊκό κατάλογο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το ζητούμενο πλέον δεν είναι η παρουσία του στη λίστα, αλλά κατά πόσο θα προλάβει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, ώστε να αποτελέσει μια αξιόπιστη επιλογή για τον Χένινγκ Μπεργκ απέναντι στην Καϊράτ.
Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές τόσο για την κατάσταση του Οντουμπάντζο όσο και για την αγωνιστική ετοιμότητα του Νεγκό, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να εύχεται να έχει και τους δύο διαθέσιμους για την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.







