Ακόμα ένας στο προσκήνιο: Ο Λοΐς Ντιονί για την επίθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Νέα ονόματα συνεχίζουν να έρχονται στο προσκήνιο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον Γάλλο επιθετικό Λοΐς Ντιονί να βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport-fm.com.cy, στη λίστα των ποδοσφαιριστών που αξιολογείται απο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο 33χρονος φορ φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα μας, με την περίπτωσή του να εξετάζεται για τη θέση του σέντερ φορ. Ο Ντιονί είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Μανίσα, όπου πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, καταγράφοντας 22 γκολ σε 38 συμμετοχές.

Ο Γάλλος επιθετικός κουβαλά σημαντική εμπειρία από το υψηλό επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ντιζόν, Σεντ Ετιέν και Ανζέ, ενώ είχε επίσης πέρασμα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι περισσότερο πέραν του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, ωστόσο το όνομα του Ντιονί προστίθεται σε αυτά που έχουν συνδεθεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ για την ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας συνεχίζουν την αξιολόγηση επιλογών, με στόχο να βρεθεί ο επιθετικός που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και θα αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή της ομάδας.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Στην Κύπρο ο Ντιονί – Κοντά στην ολοκλήρωση...
Ακόμα ένας στο προσκήνιο: Ο Λοΐς Ντιονί για...
Νέα Σαλαμίνα για Mαυρουδή: «Δεν έγιναν δεκτοί...
Πληροφορίες: Σε διαβουλεύσεις με την Νέα Σαλαμίνα για...