Πρόσκληση για να διδάξει σε διαιτητικό σεμινάριο απέστειλε η UEFA στο διεθνή παρατηρητή μας και Υπεύθυνο Εκπαίδευσης της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Κώστα Καπιτανή.
Ο κ. Καπιτανής έχει προσκληθεί να διδάξει σε Σεμινάριο του προγράμματος της CORE (Centre off Referee Excellence) της UEFA. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε νεαρούς, εξελίξιμους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές το οποίο ξεκίνησε το 2010 και διανύει φέτος τον 4ο του κύκλο.
Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο μέρη.
Το πρώτο μέρος θα διεξαχθεί από τις 21 μέχρι τις 30 Απριλίου 2015 και από τις 15 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2015.
Οι διαιτητές που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης θα κληθούν μεταξύ άλλων να διαιτητεύσουν αγώνα πρωταθλήματος μικρής κατηγορίας του Γαλλικού και του Ελβετικού Πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα αξιολογηθεί η παρουσία τους από τους εκπαιδευτές τους.






