clue

Αντρέας Δημητρίου: «Η Ομόνοια θα επανέλθει…»

Απογοήτευση στην OMONOIA  για την ήττα από τον Απόλλωνα, αλλά και έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Στον SuperΣΠΟΡ FM μίλησε ο ε.τ. των «πράσινων» Ανδρέας Δημητρίου. Οι τοποθετήσεις του:

Για τραυματισμό Ποτέ: «Αμέσως μετά το βάναυσο κτύπημα που δέχτηκε από αντίπαλο τερματοφύλακα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο αιμάτωμα στα πλευρά, εκ πρώτης φαίνεται να είναι κάταγμα στο αριστερό πλευρό του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και σε 2-3 μέρες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και θα διαφανεί η σοβαρότητα της κατάστασης και πόσο διάστημα θα μείνει εκτός. Είναι πιθανό και το χειρότερο, αλλά και το αισιόδοξο σενάριο, θα δούμε τι θα γίνει»

Για διαιτησία: «Αυτή την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, το ΔΣ θα έχει συνεδρία και ακολούθως θα εκδοθεί ανακοίνωση. Ο κόσμος είναι έξω φρενών και το σωματείο θα τοποθετηθεί».

Για κόσμο: «Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ. Παρέδωσε μαθήματα αγάπης και αφοσίωσης στην ομάδα του, έχει πικραθεί πολύ και όμως είναι εκεί, αυτό τον κόσμο να τον αναδεικνύουμε όλοι γιατί αποτελεί παράδειγμα οπαδικής συμπεριφοράς. Η μεγαλύτερη στενοχώρια είναι γιατί ο κόσμος έφυγε στενοχωρημένος, απορημένος γιατί πάλι να συμβαίνει αυτό..»

Για παρουσία ομάδας: «Το ότι εκφράζουμε παράπονα για τη διαιτησία δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε τα δικά μας λάθη. Ορισμένοι δημοσιογράφοι μπερδεύουν κάποια πράγματα, εμείς θα δούμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας, όπως κάναμε και προηγουμένως και θα βελτιωθούμε».

Για λάθη: «Ήταν μια φάση που πήγαν όλα στραβά και ανάποδα στο πρώτο γκολ που δεχτήκαμε. Αναγνωρίζουμε τι πήγε στραβά και τι δεν πήγε, θα προσπαθήσουμε να μάθουμε μέσα από τα λάθη μας. Χάσαμε όμως η Ομόνοια είναι δυνατή και θα κάνει ότι μπορεί για να επανέλθει. Το -10 από την κορυφή είναι εκεί αλλά οι στόχοι ήταν διαφορετικοί από το ξεκίνημα της σεζόν».

Για Ρούμπιο: «Θα τον χάσουμε για μεγάλο διάστημα, γιατί είναι σοβαρός ο μυϊκός τραυματισμός»

Για σχόλιο Καϊάφα: «Νιώθει πολύ έντονα κάποια πράγματα, έχει δώσει όλη τη ζωή του γι’ αυτό που κάνει, νιώθουν πίκρα και θυμό, γι’ αυτό υπάρχουν κάποιες έντονες αντιδράσεις»

«Βλέπουμε την επόμενη μέρα, πρώτα τον αγώνα κυπέλλου, δεν έχουμε περάσει ακόμη με το 2-0 και μετά θα δούμε το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΛ».


ΣΧΕΤΙΚΑ

Επίσημα «Άραβας» ο Σεμέδο
Μπήκε και έδωσε αυτό που χρειαζόταν η ΟΜΟΝΟΙΑ...
Η ανάλυση του προγράμματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά την...
Ανακοίνωσε Sold Out για το αυριανό ντέρμπι η...